Sawang - valoa ja loistetta

สว่าง

SAWANG sai alkunsa halusta pelastaa.

Pelastetaan sisustajat! Miksiköhän usein toimimme niin kuin kaikki muutkin? Tai niin kuin muut haluavat?  Sisustuslehdet tuottavat yhdenlaista kuvaa “oikeanlaisesta” sisustamisesta, ja mehän hankimme koteihimme juuri sitä mitä pitääkin. Kalliita klassikoita. Tyylikkäitä uutuuksia. Mitäs jos hankkisimmekin asioita, jotka eivät kuulu valtavirtaan?  Sawang haluaa olla erilainen ja tarjota vaihtoehdon yleisesti hyväksytylle sisustusmaulle. Rohkeutta se tosin vaatii, meiltä ja teiltä.

Pelastetaan ympäristö! Meillähän on jo joka paikka tavaraa täynnä. Emme oikeastaan tarvitse mitään. Ainakin pärjäisimme vähemmällä. Silti mielen tekee iloiseksi, jos saamme kotiimme jotain uutta, kaunista, piristävää. Sawang tarjoaa tuotteita, joiden ostamisesta tulee iloinen mieli ja hyvä omatunto. Monet tuotteet on valmistettu kierrätetystä tai ylijäämämateriaalista. Ja ihan kaikki tuotteet on tuotettu  ekologisesti ja eettisesti. Kyllä, kuluttaminenkin voi olla hyvä ympäristöteko.

Pelastetaan käsityöläisyys! Suomessa perinteinen käsi- ja taideteollisuusala on ahtaalla. Koulutuspaikkoja ajetaan alas. Taitavat käsityöalan ammattilaiset alkavat olla häviävä luonnonvara. Sawang haluaa tuotteiden avulla pitää yllä käsityötaitoja ja perinteisiä tekniikoita , mutta modernissa hengessä.

Arvostamme myös muun maailman käsityöyrittäjyyttä ja käsityötaitoja. Siksi tuomme maahan käsin valmistettuja tuotteita muualta. Samalla haluamme tukea kehitysmaiden naisia ja erityisryhmiä, joiden toimeentulo on kädentaitojen varassa. Autetaan heikompiosaisia!